...a testmozgás fitten tartja az embert testileg és lelkileg is!

Ma zárva
Tel: Mgr. Alžbeta Víghová +421 911 565 212SKHU

Fizikális terápia

Fizikális terápia

Lézerkezelés

A kezelés javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellenanyag-termelést, a vérkeringést, csökkentik a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja az egyáltalán nem, vagy igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, emellett fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van. A megnövekedett ellenanyag-termelés javítja a szervezet általános védekezőképességét, az ödéma-csökkentés révén pedig csillapítja az izom- és ínfeszültségeket, így a balesetet szenvedett beteg nagyon hamar megszabadulhat a fájdalmától.

Ultrahangkezelés

A kezelés révén az ultrahangsugár útjában levő összes sejt elkezd rezegni, ezért a  szövetben „mikromasszázs”  alakul ki, melynek következtében  a mechanikai energia  hőenergiává alakul át, majd a szövetek mélyén felmelegszik és ez által izomlazító, fájdalomcsillapító és értágító hatást fejt ki.

Elektroterápia

Az elektroterápia olyan elektromos árammal történő kezelést jelent, melynek segítségével célzottan stimulálhatjuk a szervezet izomzatát.

Az elektroterápia hatásosan alkalmazható önmagában, de akár más kezelések kiegészítéseként is látványos eredményt érhetünk el vele. Az elektroterápiás kezelések fajtájuktól függően csillapítják a fájdalmat, illetve erősítik az elgyengült izmokat.