...a testmozgás fitten tartja az embert testileg és lelkileg is!

Ma nyitva: 8:00 - 12:00
Tel: +421 911 565 212 | +421 904 891 231SKHU

Szolgáltatásaink

Megoldást kínálunk derék- és hátfájásra, gerincpanaszokra, gerincferdülésre, degeneratív mozgásszervi megbetegedésekre, izomsérülésekre, helytelen testtartás javítására. Segítjük a felépülésüket térd- csípőprotézis műtét után, gerincsérv műtét után, törések, zúzódások, bokaficamok, térdszalag-sérüléseket követően. Sportolók számára kompenzációs tréningeket biztosítunk, mélyizom-erősítést valamint kineziológiai tapasz használatát kínáljuk.

Miofaszciális lazító technika
Helyes testtartás és mozgás iskolája
Blackroll
Dinamikus neuromuszkuláris stabilizáció
Elektroterápia
Kineziotejp
Otthon végezhető egyéni gyógytorna
Blackroll

Egy olyan módszer, mellyel mindenképp érdemes kiegészíteni az edzéseket. Torna + regeneráció = SIKER!

Tovább
Dinamikus neuromuszkuláris stabilizáció

Egyedülálló diagnosztikai és terápiás módszer, amely mozgásrendszerünk neurofiziológiai elveire épül, komplexen vizsgálja az izomaktivitást, annak poszturális, stabilizációs és lokomóciós funkciót.

Tovább
Kineziotejp

A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, mely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

Tovább

Legfrissebb cikkek a blogunkból

Itt érdekes cikkeket találhat a fizioterápia területéről valamint az egészséges életmódról. Továbbá itt olvashat még a workshopjainkról és az iskolázásainkról, konferenciákról melyeken részt vettünk.

Elnézést, a blogomban még sajnos egyetlen cikk sem található... :)

Rólunk mondták

Számomra a legfontosabb a pácienseim elégedettsége, mindenkihez külön figyelemmel fordulok, ugyanis minden ember különleges és más-más odafigyelést igényel.
Elmondhatatlanul boldoggá tesz, hogy klienseim rám bízzák a legfontosabb dolgot az életben - az egészségüket.

  • Petra

    Mindenkinek csak ajánlani tudom aki hátgerinc problémákkal küzd. Betka egy fantasztikus ember, arany kezekkel. Mindig tudja mit és hogyan tornáztasson meg, hogy enyhüljön a fájdalom és kilazuljanak az izmok.

  • Martin

    Melegen ajánlom mindenkinek, aki minél előbb szeretne visszatérni sérüléséből a fájdalommentes mindennapokhoz.