...a testmozgás fitten tartja az embert testileg és lelkileg is!

Ma nyitva: 08:00 - 17:00
Tel: FyzioBet +421 911 565 212SKHU

Szolgáltatásaink

Megoldást kínálunk derék- és hátfájásra, gerincpanaszokra, gerincferdülésre, degeneratív mozgásszervi megbetegedésekre, izomsérülésekre, helytelen testtartás javítására. Segítjük a felépülésüket térd- csípőprotézis műtét után, gerincsérv műtét után, törések, zúzódások, bokaficamok, térdszalag-sérüléseket követően. Sportolók számára kompenzációs tréningeket biztosítunk, mélyizom-erősítést valamint kineziológiai tapasz használatát kínáljuk.

Miofaszciális lazító technika
Helyes testtartás és mozgás iskolája
Blackroll
Dinamikus neuromuszkuláris stabilizáció
Fizikális terápia
Kineziotejp
Otthon végezhető egyéni gyógytorna
Egyénre szabott gyógytorna
Blackroll

Egy olyan módszer, mellyel mindenképp érdemes kiegészíteni az edzéseket. Torna + regeneráció = SIKER!

Tovább
Dinamikus neuromuszkuláris stabilizáció

Egyedülálló diagnosztikai és terápiás módszer, amely mozgásrendszerünk neurofiziológiai elveire épül, komplexen vizsgálja az izomaktivitást, annak poszturális, stabilizációs és lokomóciós funkciót.

Tovább
Kineziotejp

A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, mely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

Tovább
Egyénre szabott gyógytorna

Így lehet a legeredményesebben kezelni a mozgásszervi problémákat. A gyógytorna magában foglalja a prevenciót, a tartásjavítást, valamint az ízületi mozgásterjedelem javítását is. Az egyénre szabott gyógytorna figyelembe veszi a kliens életkorát, jelenlegi egészségügyi állapotát, fizikai erőnlétét és ehhez mérten adagolja a gyakorlatokat, hogy javulást és fejlődést érjünk el.

Tovább

Legfrissebb cikkek a blogunkból

Itt érdekes cikkeket találhat a fizioterápia területéről valamint az egészséges életmódról. Továbbá itt olvashat még a workshopjainkról és az iskolázásainkról, konferenciákról melyeken részt vettünk.

Elnézést, a blogomban még sajnos egyetlen cikk sem található... :)

Rólunk mondták

Számomunkra a legfontosabb a pácienseink elégedettsége, mindenkihez külön figyelemmel fordulunk, ugyanis minden ember különleges és más-más odafigyelést igényel.
Elmondhatatlanul boldoggá tesz, hogy klienseink ránk bízzák a legfontosabb dolgot az életben - az egészségüket.

  • Petra

    Mindenkinek csak ajánlani tudom aki hátgerinc problémákkal küzd. Betka egy fantasztikus ember, arany kezekkel. Mindig tudja mit és hogyan tornáztasson meg, hogy enyhüljön a fájdalom és kilazuljanak az izmok.

  • Martin

    Melegen ajánlom mindenkinek, aki minél előbb szeretne visszatérni sérüléséből a fájdalommentes mindennapokhoz.